Optreden singer-songwriter Caroline Cotter

Komende zondagmiddag (14 oktober) vindt op Cultuurerf Andledon een concert plaats van Caroline Cotter. De Amerikaanse ‘travel inspired’ singer-songwriter toert momenteel door Europa ter promotie van haar nieuwe cd.   

Caroline Cotter is geboren en getogen in Providence, een stad in de Amerikaanse staat Rhode Island. De liefde voor de Amerikaanse folk werd haar thuis met de paplepel ingegeven. Sinds het afronden van haar college is ze met haar gitaar en sopraanstem onderweg en toert ze met haar muziek over de wereld. Inmiddels heeft ze, in 15 jaar, verdeeld over vijf continenten 31 verschillende landen aangedaan.

In 2015 verscheen haar debuutalbum ‘Dreaming as I do’, dat zeer goed werd ontvangen in de folkwereld. Onlangs verscheen haar tweede album ‘Home on the River’. Na bezoeken aan Spanje, Frankrijk en België reist Caroline het komende weekend met dit album naar het Hogeland voor een concert op Andledon, om vervolgens door te reizen naar Duitsland en Zwitserland.

Het optreden van Caroline Cotter start zondag 14 oktober om 15:30 en duurt tot ongeveer 17:30. De entree bedraagt 10 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *